Egymillió csillogó gömb

Ennél a vállalkozásnál egész évben karácsony van
Vágólapra másolva!
A soproni Pannónia Dekor Kft. évente egymillió karácsonyfadíszt állít elő, zömmel exportra.
Vágólapra másolva!
Ennél a vállalkozásnál egész évben karácsony van Forrás: Pannónia Dekor Kft.

A hvg.hu képriportja számol be a nyugat-magyarországi vállalkozásról, amely extra nagy tételben készít extra szezonális terméket. A céget több mint hatvan éve alapították Ausztriában, 1997 óta működik Magyarországon. A kivitel fő célpontja az Egyesült Államok. Az üvegdíszek teljes gyártási folyamata kézzel történik, a cégnek 24 alkalmazottja van.

A profil gazdag, a hagyományos őzikés, szános, hatágú hókristályos, illetve az egyszínű csillámos, a nemesfém-színekben ragyogó, a matt, transzparens, pókhálós darabok mellett választhatunk névreszóló gömböket, Bogyót és Babócát ábrázoló labdácskákat, Bud Spencer vagy Marilyn mosolyával csillogó díszeket, mémes és tűzoltóautós, My Little Pony-s és hullócsillagos ékeket.

A Pannónia Dekor Kft. december 20-áig még erre az évre vállal megrendeléseket. A korai karácsonyi teljesítőkkel, akik hamarosan elkezdik a következő évi preparációt, januártól tudnak foglalkozni. És ez nem irónia: egy olyan káefté-ről beszélünk, amely valóban egész évben a karácsonyra koncentrál!