Balláktól hemzsegett a Tokaji Wine Boutique megnyitója

Vágólapra másolva!
E sorok írója még soha nem találkozott egyetlen hírben ennyi névrokonával, de most szerencsére megnyílt egy magyar borétterem Torontóban.
Vágólapra másolva!

Balla Sándor volt az est szervező-házigazdája, aki a Tokaj Canada elnöke és egyben a Magyar Borok Házaként működő Tokaj Wine Boutique menedzsere is. Az étterem egyébként elsőként és egyelőre egyedüliként fog magyar borokat forgalmazni Kanadában.

Balla Zsigmond, a Vinum Tokaj International ügyvezetője kihasználta az emelkedett pillanatot arra, hogy ismertesse a cég terveit, amelyek nem kevésbé emelkedettek: New Yorkban és Los Angelesben is nyitni szeretnének egy-egy Tokaji Wine Boutique Éttermet és Magyar Borok Házát.

Balla Attila, a Drink Tokaji elnöke elmondta, a rendezvény a magyar kormányzat által elindított kezdeményezés első lépése. A projekt keretében az egyes magyar borvidékeket - kiemelten Tokajt - a világ bortérképére szeretné visszahelyezni.

A rendezvényen egyébként más nevűek is részt vettek, például Szabók, így Szabó Stefánia torontói főkonzul és Szabó Zoltán, Kanada egyik legismertebb, nemzetközi szinten is elismert sommelier-je.