Nagy lehet a pörgés a kaszinókban

Vágólapra másolva!
Jól fest a Las Vegas Sands és a Wynn Resorts grafikonja. Ugyan az elmúlt heteket konszolidációval töltötték a részvények, de így kialakult a chartokon 1-1 zászló alakzat, ami alapján további emelkedés jöhet. 
Vágólapra másolva!

LAS VEGAS SANDS: Kitört egy háromszögből és még egy zászló is megjelent

2012 nyara óta folyamatosan emelkedő pályán mozog a Las Vegas Sands papírja, amely szeptemberben sikeresen lépett ki egy emelkedő háromszögből. Az alakzatból számolható optimista célárat, a 84,6 dollárt még messze nem tudta elérni a részvény, viszont az emelkedés 50 százalékát már letudta.

Az utóbbi néhány hétben oldalazgatott a részvény és az 50 napos mozgóátlagig korrigált vissza, ami ha megtartja, akkor jó ugródeszka lehet a 84,6 dolláros szint elérésének.

Las Vegas Sands napi grafikon (NYSE) Forrás: Bloomberg, Investor.hu

Ha kicsit közelebbről megnézzük a grafikont, akkor egy trendfolytató, zászló alakzat is kirajzolódik. Az alakzatból számolható célár szintén 85 dollár körüli szintet ad, ami egybeesik az előző formációból számolható céllal.

Ezek alapján a stop-loss szintet az 50 napos mozgóátlag alatt lehet logikus aktiválni, de még így is kedvező hozam-kockázatú helyzettel állunk szembe.

További lökést pedig az MACD vételi jelzése adhat, és az is jó jel, hogy az RSI 50 pont fölött araszol.

Las Vegas Sands napi grafikon (NYSE) Forrás: Bloomberg, Investor.hu

WYNN RESORTS: Több akadály is van előtte

A Wynn Resorts a Las Vegas Sands papírjával szinte kéz a kézben mozog, így itt is fel lehet fedezni a grafikonon egy zászló alakzatot.

A formációt kicsit rontja, hogy az 50 napos mozgóátlag alá becsúszott az árfolyam.

A zászlóból számolható célár 200 dollárnál van, ami tetemes emelkedést jelentene a mostani szintekről, a stop-losst pedig közel lehet húzni a mostani szintekhez. Akkor romlana a kép, ha a legutóbb lokális mélypont alá beesne az árfolyam.

A Wynn Resorts papírjának ugyanakkor több akadályt is le kell küzdeni, először legutóbbi lokális csúcsot kellene áttörnie 173 dollárnál, majd 176 dollárnál történelmi csúcsot is döntenie kellene. Ezek ha összejönnek, akkor megnő az esélye a 200 dolláros szint elérésének.

Wynn Resorts napi grafikon (Nasdaq) Forrás: Bloomberg, Investor.hu