Kisebb blamázs a Yahoo!-nál

Vágólapra másolva!
Csak a Yahoo!-nál dolgozók negyede használja a Yahoo Mail-t céges levelező rendszerként, derül ki egy belső e-mailből, ami az AllThingsD birtokába jutott. Habár ez a technológiai cég teljesítményére nincs hatással, azért mégiscsak érdekes a szituáció.
Vágólapra másolva!
  • A Yahoo! októberben végzett nagyobb újításokat e-mail rendszerén, amit a felhasználók többsége negatívan fogadott.
  • De az AllThingD által megszerzett belső levelezés szerint a cégnél dolgozóknak sem tetszik nagyon az új design, mivel csak 25 százalékuk tett eleget a menedzsment kérésének, miszerint álljanak át a korábbi (Microsoft Outlook) céges rendszerről a sajátjukra.
  • Persze ez a cég működésére vagy eredményességére nincs hatással, azért mindenképpen érdekes sztori a céggel kapcsolatban

(via AllThingD)

A cég részvényei egyébként igen komoly emelkedésen vannak túl, a tavaly októberi 16 dolláros szintről egészen 37 dollár közelébe meneteltek (plusz 230 százalék). Habár óriási az emelkedés mértéke, volt is honnan visszajönnie a cégnek.

A heti grafikon alapján 40 és 44 dollár közelében is komolyabb ellenállások jöhetnek, bár igaz, hogy idén korábban a szintén több éves csúcsok meghódítása sem okozott nagy gondot a papírnak.

A Yahoo! (Nasdaq) heti grafikonja Forrás: Bloomberg, Investor.hu