Bringázz a munkába! Szép az idő, és reggelit is kapsz!

Bringázz a munkába! akció
Vágólapra másolva!
Országszerte péksüteménnyel, gyümölccsel és egyéb finomságokkal várják a kerékpárosokat egyes helyszíneken a Bringázz a munkába! kampány keretében.
Vágólapra másolva!

A Budapesten kívül több vidéki városban is megszervezett eseményen a Bam!-ot támogató közszereplők is segédkeznek, és lesz, ahol a Tilos Rádió lemezlovasai zenét is szolgáltatnak.

Bringázz a munkába! akció Fotó: Nagy Attila


A fővárosban tizenkét helyszínen osztanak reggelit, a Szentlélek téren Till Attila televíziós műsorvezető és filmrendező, Újpest Városkapunál pedig Gergely Gábor világ- és Európa-bajnok asztaliteniszező várja a bringásokat - olvasható a szervező Magyar Kerékpárosklub Facebook-oldalán.
Vidéken összesen 14 városban, csütörtökön Baján, Debrecenben, Érden, Gödöllőn, Kecskeméten, Miskolcon, Nyíregyházán, Pécsett, Szegeden, Szolnokon, Szombathelyen, pénteken pedig Győrött, Sopronban és Zalaegerszegen fogadják a munkába és iskolába biciklivel közlekedőket.
A Bringázz a munkába! kampányt 2007 óta minden évben kétszer - tavasszal és ősszel - rendezi meg a kerékpárosklub a mindennapi biciklizés népszerűsítésére. Az idei őszi kampány szeptember 23-tól október 25-ig tart.
Bővebben tájékozódni az esemény Facebook-oldalán vagy a Magyar Kerékpárosklub weboldalán lehet.