Pangó irodapiacon is jól megy a CA Immónak

Sikeres félévet zárt a CA Immo
Vágólapra másolva!
Sikeres félévet zárt a CA IMMO ingatlanbefektető 2013 első hat hónapjában: a cég gyorsjelentése szerint a budapesti irodai portfólió 9 százalékos üresedése továbbra is stabilan az országos átlag alatt van.
Vágólapra másolva!

A CA IMMO teljes, csoportszintű irodaportfoliójának telítettsége 86,7%-ról 88,5-re nőtt A tavaly decembertől 2013. június 30-áig tartó időszakban. Magyarországon eközben a cég irodaterületeinek csupán 9 százaléka áll üresen, ami lényegesen jobb mint a piaci átlag.

A cég legfontosabb új szerződéseit a Kelerrel, a Bare-rel és az Avendatával kötötte összesen mintegy 3500 négyzetméternyi irodáról. A már meglévő ügyfelei közül a legnagyobb bővítést illetve szerződéshosszabbítást az AdNovummal, a Maerskkel és a Cowival könyvelhették el, összesen majdnem 3000 négyzetméter értékben.

A CA IMMO magyarországi portfóliója kb. 320.000 négyzetméter ténylegesen bérbe adható területet jelöl, melynek hozzávetőlegese értéke 400 millió euró.

A nagyobb irodaházak közül a vállalat portfólióba tartozik a Capital Square, a City Gate, az IP West, az R70 Irodaház, a Víziváros Office Center, a Buda Business Center, az Infopark A, a Canada Square és a Bartók Ház irodaházak.