Vágólapra másolva!
Már csak pár hetet kell várni a bennfentesek szerint, és végre az Apple és az Android okostelefonjaira is megjelenik a BlackBerry talán egyik legnépszerűbb terméke, a BlackBerry Messenger névre keresztelt alkalmazás. A napokban már egy kisebb "hiba" is jelezte, hogy a cégnél szinte minden adott az alkalmazás széles körű elindítására.
Vágólapra másolva!

Akár már október végén piacra dobhatja a BlackBerry Messenger néven futó alkalmazást az Android és Apple okostelefonjaira is az amerikai technológiai cég. Az applikáció alapvetően a WhatsApp, Viber, vagy éppen a Facebook Messengerrel megegyező kategóriában helyezhető el az alkalmazások között, ám sok felhasználó szerint kiváló élmény nyújt a BBM használata, így meglehetősen nagy a várakozás a programmal kapcsolatban.

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, a vállalat ezzel kvázi ingyenessé tenné a sokak által a BlackBerry készülékek egyik legjobb egyedi funkciójának tekintett BBM azonnali üzenetküldő szolgáltatást.

Bár a májusban bejelentett hírek szerint akár már nyáron is érkezhetett volna a várva várt alkalmazás, végül erre még sem került sor. Ami viszont igazán meglepetést okozott, hogy a BlackBerry honlapja az elmúlt napokban egy kisebb bakit is "bemutatott", a világ szeme láttára ugyanis véletlenül már az alkalmazás letöltésére buzdító feliratokat jelenített meg, valahogy így:

Forrás: blackberry.com
Forrás: blackberry.com

Később természetesen helyreállt a rend, ám nagyon úgy fest, hogy komoly kapkodás megy az utóbb időben meglehetősen szenvedő cégnél. Ki tudja, talán már mindenki a lehetséges felvásárlással van elfoglalva a cégnél.

A BlackBerry árfolyama (Nasdaq)

Forrás: Investor.hu
Forrás: Investor.hu