Mit tegyen, ha kevesli már a banki kamatokat?

Vágólapra másolva!
Soha nem látott mélységbe süllyedtek a banki betéti kamatok, ezért egyre többen és többen néznek egyéb befektetési lehetőségek iránt. Szerencsére a paletta kellően széles, hogy találjunk magunknak megfelelő alternatívát. Erre a kérdésre keresi a választ a KBC Securities soron következő rendezvénye is, ahol a résztvevők egy új befektetési megoldást ismerhetnek meg, sőt, az Investor Traderen keresztül október 4-ig egy vadonatúj értékpapír jegyzési eljárásában is résztvehetnek.
Vágólapra másolva!

Egy felelős megtakarító portfólióban gondolkodik, nem kereskedik az összes pénzével a tőzsdén, nem tartja egyetlen kockázatos eszközben pénze javát, hanem kisebb kockázatú, illetve kockázatmentes befektetéseket is tart. Amíg a banki betéti kamatok viszonylag magasak voltak Magyarországon, addig ez nem is jelentett igazán nagy kihívást, de az elmúlt hónapok tartós kamatcsökkentései válaszút elé állították a bankbetétek tulajdonosait: vagy a korábbinál lényegesen alacsonyabb, 3-4 százalékos betéti kamatot fogadnak el, vagy pedig újabb lehetőségek után néznek.

Forrás: Investor.hu

Az Investor Traderen szerencsére több érdekes megoldás is rendelkezésre áll ezen a téren, hiszen állampapírok, vállalati kötvények, befektetési alapok és ETF-ek is bőven találhatók a kínálatunkban. Most ráadásul egy újabb érdekes lehetőséggel bővül a paletta: 2013. szeptember 9. és október 4. között az Investor Traderen mindössze néhány kattintással jegyezhető a K&H Alapkezelő által kibocsátandó „K&H megtakarítási cél – október” névre keresztelt nyíltvégű befektetési alap! Az alapról további információkat ezen az oldalon olvashat.

Ez a befektetési alap a hazai piacon kevéssé elterjedt árfolyamvédelmi mechanizmussal rendelkezik, melyet a K&H Alapkezelő szakemberei 2013. szeptember 26-án 17:30-kor egy ingyenes előadás keretében mutatnak be az érdeklődőknek.

Az eseményen való részvétel minden regisztráló számára INGYENES.

Miről lesz szó a rendezvényen?

  • Mit gondol a K&H Alapkezelő jelenleg a piacokról?
  • Hogyan illeszkedik az elképzelésbe a „K&H megtakarítási cél – október” nevű alap?
  • Milyen árfolyamvédelemmel rendelkezik ez a befektetési forma?
  • Ki és hogyan vásárolhat ebből az új értékpapírból?

Előadók:

  • Takács Szabolcs (üzletfejlesztési igazgató, KBC Securities)
  • Zámbó Tibor (tudásmenedzser, K&H Alapkezelő)

Helyszín:

K&H székház, konferenciaterem (1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 10.). Térkép

Jelentkezés:

A jelentkezéshez elég egy emailt írnia a [email protected] emailcímre a jelentkezők nevével (kérjük, ha többen jönnének, minden résztvevő nevét tüntesse fel az emailben). A levél tárgyába írja be, hogy „Befektetési klub”.