Mobilinternetben utazik a Magyar Telekom

Vágólapra másolva!
Jelentős változásokat jelentett be a Magyar Telekom, melynek keretein belül egyrészt egységesíti márkastruktúráját, továbbá az év végéig az ország lakosságának közel 40 százaléka számára teszi elérhetővé 4G/LTE alapú mobilinternet szolgáltatását. Ezen kívül egy korlátlan beszélgetési és SMS küldési szolgáltatást is bevezet a telekomcég, amivel a Vodafone példáját kívánja követni.
Vágólapra másolva!

Az egyszerűbb és átláthatóbb működés szellemében 2013 folyamán a "T" márkanév alatt egységesíteni kívánja márkastruktúráját a Magyar Telekom. A cél, hogy az ügyfelek a jövőben egy márkanév alatt érhessenek el minden szolgáltatást. Ugyanakkor a "T" márka bevezetése nem érinti a nagyvállalati ügyfélkört, akik számára a Magyar Telekom csoport tagvállalata, a T-Systems Magyarország továbbra is T-Systems márkanév alatt nyújt teljes körű távközlési és IT infrastruktúra-, alkalmazásfejlesztési, illetve rendszerintegrációs szolgáltatásokat.

A Magyar Telekom törekvése, hogy az ügyféligények változására rugalmasan reagálva képes legyen kiaknázni az új, innovatív szolgáltatási lehetőségeket, valódi ügyfélélményt kínálva előfizetői számára. Ennek jegyében célja, hogy 2013 folyamán a lakosság közel 40 százaléka számára tegye elérhetővé a 4G/LTE alapú szolgáltatást. Ezzel összhangban tovább bővíti a 4G/LTE hálózat használatát lehetővé tevő díjcsomagok körét.

2013. április 1-jétől a Magyar Telekom két új, "Next" díjcsomaggal is megjelenik. Az új csomagok korlátlan beszélgetést és SMS-eket tartalmaznak, és a bennük foglalt adatmennyiség a Magyar Telekom 4G/LTE hálózatán is használható.

Nem a Magyar Telekom lesz az egyetlen korlátlan beszélgetést és SMS-t nyújtó szolgáltatójának, ugyanis 2012 októberében a Vodafone a hazai piacon elsőként vezetett be ilyen szolgáltatást Vodafone RED néven. Ennek tudatában várható volt, hogy a többi piaci szereplő is rövidesen követheti példáját.

A Magyar Telekom árfolyama

Forrás: [origo]

A Magyar Telekom az Investor.hu-t is kiadó Origo Zrt. százszázalékos tulajdonosa.