Hetek alatt visszahódított száz boltot a CBA

Vágólapra másolva!
Októberben lépett ki három regionális cég a CBA-bolthálózatból, most azonban bejelentették, hogy az egyik, a Palóc Kft. vissza is tért.
Vágólapra másolva!

Több mint száz bolttal bővül januártól a CBA-üzletlánc, miután ismét a franchise kötelékébe kerül a Palóc Nagykereskedelmi Kft. A cég nem is olyan régen, októberben került a Coophoz, de két és fél hónap után meggondolták magukat.

Fodor Attila, a CBA kommunikácós igazgatója az [origo]-nak azt mondta, a Palóc Kft. eleget tett a CBA elvárásának, hogy a beszállítók érdekében anyagi (ingatlan- vagy pénzügyi eszközök) letétet vállaljanak.

Fodor Attila októberben azt mondta, a Palóc Kft. és két másik regionális cég azért lépett ki, mert a CBA vezetősége a beszállítók érdekében anyagi letéteket várt el, de a cégek ezt nem akarták vállalni. Fodor Attila most azt mondta, az októberben kilépett két másik céggel nem tárgyalnak a visszalépésről.

A CBA közleménye szerint a Palóc Nagykereskedelmi Kft. nagy szerepet töltött be abban, hogy létrejöjjön a CBA országos lefedettsége. Az öt megyében működő salgótarjáni cég ellátja a CBA regionális központi tevékenységét.