A Mol-kutakra is mehetünk a csomagért

Vágólapra másolva!
Közös szolgáltatást vezetett be a Mol és a Magyar Posta. Több mint ötven töltőállomáson "PostaPontokat" alakítottak ki, ahol a csomagokat lehet átvenni. Az ügyfeleket SMS-ben vagy e-mailben értesítik, ha megjött a legfeljebb 20 kilós küldemény.
Vágólapra másolva!

A Mol és a Magyar Posta új, közös szolgáltatást vezetett be, 55 töltőállomáson - 8 budapesti, valamint 47 vidéki kúton - olyan pontokat alakítottak ki, ahol csomagküldeményeket lehet átvenni. A Posta a logisztikai partnereivel, köztük több webáruházzal is, megegyezett a kézbesítési helyek bővítéséről.

Az ügyfelek SMS-ben vagy e-mailben kapnak értesítést a küldemény érkezéséről, amit a töltőállomások nyitvatartási idejében vehetnek át. A kutak kora reggeltől késő estig nyitva tartanak, többségük éjjel-nappal a vásárlók rendelkezésére áll, valamint a csomagért bankkártyával is lehet fizetni.

A Mol PostaPontokon átvehető csomagok maximális tömege 20 kilogramm, az átvételre tíz nap áll rendelkezésre. A cégek közti megállapodás első körben hat hónapra szól, a vállalatok a tapasztalatok alapján döntenek majd az átvevőpontok esetleges bővítéséről - közölte a Mol.