Bentleyk és BMW-k műanyaggyártója bővít Hatvanban

Vágólapra másolva!
Több mint 50 munkahely jön létre a RO-NO Kft. beruházásával Hatvanban. A műanyaggyártó többek közt autókba, hűtőkbe készít műanyag alkatrészeket.
Vágólapra másolva!

Új műanyagüzem létesül Hatvanban, a RO-NO Kft. beruházása az év végéig készül el - mondta a cég kommunikációs megbízottja. A 176 millió forintos fejlesztés 52 új munkahelyet teremt a településen. A beruházás 88 millió forintos támogatásban részesül az Új Széchenyi-terv keretében - közölte Jánócsik Enikő.

A 882 négyzetméteres gyártócsarnokot egy meglévő 1100 négyzetméteres csarnok mellett építik fel. Az üzemben többek között az Electrolux, a Bentley és a BMW részére készülnek fröccsöntött és lézergravírozott alkatrészek.

A technológiai korszerűsítést is magában foglaló fejlesztés fokozza a vállalkozás versenyképességét, javul a cég energiahatékonysága, illetve a számítások szerint 5-10 százalékkal emelkedik a cég árbevétele is, ami az elmúlt évben 660 millió forint volt.

A belföldi magánszemélyek által birtokolt társaság 2003 óta foglalkozik műanyag alkatrészek fröccsöntésével, festésével, lakkozásával és lézergravírozásával - közölte a referens.