Új tulajdonosa van a kapuvári húsgyárnak

Vágólapra másolva!
Augusztus elsejétől új tulajdonosa van a kapuvári húsgyárnak: Zsobrák Péter befektetőkkel közösen vásárolta meg a Kapuvári Hús Zrt. 100 százalékos tulajdonrészét, a késztermékgyártó Bacon Kft. üzletrészének pedig a felét Román Gyulától - írja a Kisalföld.
Vágólapra másolva!

Hétfő délután Román Gyula, a Kapuvári Hús Zrt. eddigi tulajdonosa munkásgyűlésen jelentette be, hogy augusztus elejétől Zsobrák Péter és befektető partnerei szerezték meg a cég 100 százalékos tulajdonrészét, a cég késztermékgyártó részlegének, a Bacon Kft.-nek pedig a felét - számol be a Kisalföld internetes oldala.

A gyár vezetése folyamatos, és a dolgozók számára zökkenőmentes átmenetet ígért az összejövetelen. Bedecs Pál vezérigazgató elmondta azt is, hogy a társaság vezetése változatlan marad.

Román Gyula eddigi tulajdonos azt mondta a Kisalföldnek, hogy olyan üzleti ajánlatot kapott a cégre, "amelyet botorság lett volna elutasítani". Mint mondta, a Bacon Kft.-ben megmaradt 50 százalékos tulajdonrészére is vételi jogot szerzett Zsobrák Péter.