Zumbázott és büntetett az adóellenőr

Vágólapra másolva!
Inkognitóban vett részt egy pécsi adóellenőr egy zumbaórán, így vizsgálta, ad-e az oktató nyugtát az óráért - írja a Bama.hu. A férfi revizornak egy kizárólag nőkből álló csoportban kellett zumbáznia, és férfiöltöző híján a mellékhelyiségben kellett átöltöznie. Az oktató nem adott nyugtát, így az edzés után az ellenőr megbüntette.
Vágólapra másolva!

A nyugtaadási kötelezettség teljesítését vizsgálta az az adóellenőr, aki ennek érdekében inkognitóban részt vett egy zumbaórán, írja a Bama.hu. Két adóellenőr vizsgálta az egyik zumbaoktatót, és ezért egyikük beiratkozott ez egyik órára is.

A férfi revizor egy kizárólag nőkből álló csoportba került, és a lap szerint férfiöltöző híján a mellékhelyiségben kellett átöltöznie.

A Bama azt is írja, hogy a legnagyobb kihívást az jelentette, hogy "a szerény ritmusérzékkel rendelkező revizornak egy teljes órán keresztül latinos dallamokra kellett ütemesen mozognia". Az edzés után az adóellenőr felfedte magát a zumbaoktató előtt, miután nem adott neki nyugtát.

Az oktatóval szemben így a nyugtaadás elmulasztása miatt hatósági eljárás indult, és mulasztási bírság kiszabására is számíthat. A lap szerint az eset nem egyedi, az utóbbi időben nemcsak kereskedőket, hanem például sportstúdiókat és fogorvosi rendelőket is vizsgálnak így a revizorok.