Üllőről látják el fél Európát kozmetikumokkal

Vágólapra másolva!
A kínai Huaweijel kötött megállapodás után a DHL Supply Chain újabb globális cég számára nyújt logisztikai szolgáltatást. A német Beiersdorf (BDF) Magyarországra helyezi jelenleg Bécsben működő regionális disztribúciós raktárát. 2013 márciusától a DHL Supply Chain Magyarország Kft. (DSC) üllői központi raktárából látják el Európa számos országát a BDF kozmetikai termékeivel és orvostechnikai eszközeivel.
Vágólapra másolva!

Magyarország földrajzi és gazdasági adottságai mellett a hazai és regionális DSC csapat szakmai felkészültsége, illetve a DHL nyújtotta szolgáltatások minősége miatt döntött hazánk mellett a német szépségipari óriás - írja közleményében a logisztikai cég. A DSC kozmetikai termékek és veszélyes áruk tárolásában szerzett tapasztalata szintén jelentős mértékben hozzájárult az együttműködés kialakításához.

Az ausztriai redisztribúciós központ áthelyezése elsősorban költséghatékonysági célokat szolgál a BDF számára, és hazánk mellett cseh, illetve szlovák helyszínek is felmerültek.

Az új megállapodás 35-50 új, állandó munkahely létrehozását teszi lehetővé a logisztikai cég számára. A DSC 106 millió forintos beruházást hajtott végre.

Összesen 12 országot látnak majd el a DSC üllői raktárából a BDF termékeivel, többek között Ausztriát, Romániát, Albániát és a teljes balkáni régiót.