Új irodát nyit Pécsen az IT Services

Vágólapra másolva!
Még az idén több mint száz főt akar felvenni a vállalat. Az új munkatársak számára a nemzetközi karrier mellett adott a folyamatos fejlődési lehetőség mind az informatika, mind a nyelvek területén.
Vágólapra másolva!

Új tehetségek után kutat Pécsen az IT Services Hungary. A cég idén 104 új munkahelyet akar teremteni a baranyai megyeszékhelyen. Az IT Services Hungary két különböző ICT területen is toborzásba kezdett a megyében. Németül beszélő informatikai helpdesk-munkatársakat és alkalmazásüzemeltetőket keresnek - írja a cég közleménye. Jelenleg 21 fő dolgozik a pécsi telephelyen, és még az idén több mint száz főt akar felvenni a vállalat. Az új munkatársak számára a nemzetközi karrierlehetőség mellett adott a folyamatos fejlődési lehetőség mind az informatika, mind a nyelvek területén.

Az IT Services Hungary a T-Systems magyar leányvállalata, jelenleg mintegy 2500 munkavállalót foglalkoztat Budapesten és Debrecenben. Az elmúlt öt évben középméretű vállalatból Magyarország legnagyobb ICT szolgáltatójává nőtte ki magát. A vállalat teljes ICT szolgáltatást nyújt a T-Systems európai ügyfeleinek.

Az [origo] Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt. kizárólagos tulajdonosa a Magyar Telekom Nyrt.