Vágólapra másolva!
Az ING szeretné mihamarabb visszafizetni az állami hitelkeretét, ám a konkrét feltételek és a pontos törlesztési időkeret meghatározása még várat magára - olvasható a Marketwatch hasábjain. Az Európai Bizottság és a holland állam közötti tárgyalássorozat szabhatja meg elsősorban a kondíciókat.
Vágólapra másolva!

Elszánt a vezetőség

Jan Hommen, a holland pénzintézet első embere a héten megrendezésre kerülő londoni banki és a biztosítási vezetők konferenciáján szólal fel a törlesztési szándék kapcsán. Az eltökéltséget azzal is szeretné nyomatékosítani a menedzsment, hogy már most is elkülönít egy nagyobb részletet a visszafizetésre, viszont emellett az ideális tőkemegfelelési mutatókat is fenntartaná a cég.

ING (Euronext Amsterdam)

Hommen valószínűleg a társaság amerikai tőzsdére menetelével kapcsolatban is fel fog szólalni és további fejleményeket említhet meg az ázsiai vagyonkezelési üzletág értékesítésével kapcsolatban is. A keleti üzletágra az elmúlt napokban az Ameriprise Financial nevű, minneapolisi biztosító vetett szemet és kezdett tárgyalásba a holland vezetőséggel. A divízió megközelítőleg 150 millió eurót érhet.