Webáruházat nyitott az Electro World volt tulajdonosa

Vágólapra másolva!
Új műszaki-elektronikai áruházat nyitott Budapesten az Electro World (EW) Magyarország Kereskedelmi Kft. egykori tulajdonosa, Szarvadi Lóránd. A bolt elsősorban az üzletember internetes áruházát szolgálja ki.
Vágólapra másolva!

Várhatóan novemberben nyitja meg a Digdog.hu műszaki-elektronikai webáruházának második offline egységét Budapesten az Electro World Magyarország Kereskedelmi Kft. volt tulajdonosa, Szarvadi Lóránd - értesült a Napi Gazdaság.

Szarvadi a lapnak elmondta, hogy az üzleti modell az alacsony költségre épül, ezért az online áruházat mindössze két offline üzlet szolgálja ki. Az első már korábban megnyitott a Market Centerben, a második az Allee bevásárlóközpontban nyílik a nemrég bezárt Electro World helyén.

A romániai üzletember szerint a cég nem az árakkal, hanem a profi szolgáltatással és a minőségi készlettel kíván a versenytársakkal konkurálni. A készletet még Romániából töltik fel, de folyamatosan tárgyalnak magyar beszállítókkal is.

A 300 ezer eurós alaptőkéjű Digidog.hu Zrt.-t. még júniusban jegyezték be Budapesten, a vállalkozásban 10 százalékos tulajdonrésze van Maurer Andornak, az EW és a Media Markt-csoport volt ügyvezetőjének, a fennmaradó 90 százalék pedig Szarvadi tulajdona - írja a szerdai Napi Gazdaság.