Európában elsőként Sárváron gyártják a piacvezető Brammo elektromos motorjait

Vágólapra másolva!
Sárváron szerelik össze ezentúl a Brammo elektromos motorkerékpárokat gyártó cég termékeit. A kezdetben az Egyesült Államokba, Európába és Ázsiába szállító magyar üzem havonta több mint hatszáz járművet állít majd elő.
Vágólapra másolva!

Az amerikai Brammo, a világ vezető elektromosmotorkerékpár-gyártója bejelentette, hogy az elektromos járművek összeszerelését ezentúl - elsőként Európában - a Flextronics sárvári üzemében végzi. A hamarosan induló gyártósor képes lesz rá, hogy havonta 660 motorkerékpárt állítson elő, és kezdetben észak-amerikai, európai és ázsia piacokra gyárt majd. "Most, hogy az új létesítményben elindul a termelés, jelentős számú megrendelést leszünk képesek kielégíteni" - idézi a cég sajtóközleménye az alapító-vezérigazgató szavait. A cég szerint a sárvári üzem a világ legfejlettebb elektromosmotorkerékpár-gyártósora lesz, ami új mércét állít fel a minőségnek és a hatékonyságnak.

"Nyolc hónappal az után, hogy összehangolt és szolid erőfeszítések történtek mindkét oldalon, elértük ezt a mérföldkövet, nem lehetnék ennél büszkébb a csapatomra" - idézi a közlemény Brian Wismannak, a cég gyártási igazgatójának szavait. A lépés lehetővé teszi, hogy a cég szélesítse termelését és hozzáférjen a globális piacokhoz.