Infopontok tájékoztatnak az Új Széchenyi-terv pályázatairól

Vágólapra másolva!
A MAG - Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. létrehozta az Új Széchenyi-terv Infopont országos hálózatot, ahol tájékoztatást lehet kérni a gazdaságfejlesztési pályázati lehetőségekről.
Vágólapra másolva!

A MAG Zrt. Infopont hálózatában mintegy 200 információs irodát működtet 400 munkatárs részvételével, ahol ingyen lehet szakszerű tájékoztatást kapni az Új Széchenyi-terv gazdaságfejlesztési pályázatairól - mondta Barta E. Gyula, a társaság vezérigazgatója azt követően, hogy befejeződött az ügyfélszolgálat munkatársainak képzése Budapesten. Barta E. Gyula hangsúlyozta: nonprofit szervezeteket, alapítványokat, kamarákat, szakmai érdekképviseleteket, egyesületeket és takarékszövetkezeteket kértek fel arra, hogy vegyenek részt a programban. A visszajelzések alapján képezték ki az Új Széchenyi-terv pályázataival kapcsolatos tudnivalókról az ügyfélszolgálaton dolgozókat.

A MAG Zrt. honlapján megyei bontásban közzétette az infopontok hálózatát, amely tovább bővülhet. Barta E. Gyula elmondta, hogy a MAG Zrt. honlapján kialakítottak egy jelszóval védett felületet, ahol napra készen tájékozódhatnak az Új Széchenyi-terv Infopont munkatársai. Ezenkívül rendszeres továbbképzéseket tartanak a partnereiknek.