Egy év alatt 140 üzletet nyitna egy magyar festékgyár

Vágólapra másolva!
Pannon Festék Hálózat néven új kereskedelmi lánc jött létre a festékpiacon, amelyet festék-szakkereskedések, illetve az egyik legnagyobb hazai festékgyártó vállalat, a Poli-Farbe hozott létre.
Vágólapra másolva!

Tavaszig harminc, 2012 végére pedig várhatóan 140 üzletegysége lesz a Pannon Festék Hálózatnak, amelyet magyar tulajdonú szakkereskedések, valamint az egyik legnagyobb hazai festékgyártó vállalat, a Poli-Farbe hozott létre.

Magyarországon több mint ezer olyan festéküzlet van, amely családi vállalkozás vagy abból nőtte ki magát az utóbbi években, ők adják a 33 milliárdosra becsült hazai festékpiac forgalmának mintegy 78 százalékát - áll a cég közleményében. A szakkereskedések évek óta szerettek volna összefogni, de ehhez nem volt megfelelő anyagi és szervezési kapacitásuk - mondta Szabó Antal, a Poli-Farbe Kft. ügyvezető igazgatója.

A Pannon Festék Hálózat egy új festékkereskedelmi koncepción alapul, amelynek lényege, hogy a szakkereskedő saját üzleteit "újranyitva" kiemelt eladáshelyi megjelenést biztosít a magyar termékeknek. A hálózat szakmai és pénzügyi háttérét nagyrészt a Poli-Farbe biztosítja.