Versenytársat kap Budapesten a Főgáz

Vágólapra másolva!
Budapesten és Pest megye bizonyos területein is értékesíthet gázt a Tigáz Zrt., ezt a Magyar Energia Hivatal határozata alapján teheti.
Vágólapra másolva!

Zöld utat kapott a TIGÁZ Zrt. egyetemes szolgáltatói működési engedélyének kibővítése, ezt a Magyar Energia Hivatal (MEH) határozata erősítette meg - adta hírül a társaság közleménye. Ebben a TIGÁZ Zrt. engedélyt kapott arra, hogy a gázfogyasztókat a fővárosban és Pest megye eddig el nem látott területein is ellássa.

A MEH által korábban 90 napra felfüggesztett EMFESZ ügyfeleinek egy részét ideiglenesen a TIGÁZ Zrt. szolgálja ki 2011. január 13-tól folyamatosan április 13-ig. E mostani bővített egyetemes szolgáltató engedély birtokában a TIGÁZ Zrt. szolgáltatása 2011. április 13-át követően Budapest egész területén és teljes Pest megyében bárki számára elérhető.

Ezzel a TIGÁZ Zrt. a jelenlegi összesen 1,2 millió, ebből eddig 400 000 Pest megyei ügyfele mellett egészen új fogyasztói csoport megbízható kiszolgálásának lehetőségét is kínálja, biztosítva a jövőben is a számukra kedvezőbb és megfelelőbb szolgáltató választását. A TIGÁZ szakemberei a majdani hatósági árrendelet alapján döntenek arról, milyen áron kínálja a szolgáltató a földgázt ezeken a területeken - olvasható a közleményben.