A világ legjobbjai között a gyulai pálinka

Vágólapra másolva!
Két arany és hét ezüstéremmel díjazták a Gyulai Pálinka Manufaktúra termékeit a világ egyik legrangosabb gasztronómiai rendezvényének számító World Spirits Award 2011-en.
Vágólapra másolva!

A Gyulai Pálinka Manufaktúra a világ legjobbjai közé került, hiszen összesen kilenc terméke kapott érmet, maga a cég pedig az Év Kifőzdéje kategóriában bronzérmes lett - tájékoztatott a manufaktúra. Az ausztriai Klagenfurtban tizennyolcadik alkalommal rendezik meg a legújabb fogyasztói trendeket is bemutató vásárt. A március 20. és 23. közötti programokon több mint harminc ország hetven gyártója vesz részt, képviseltetik magukat a legrégebbre visszanyúló gyökerekkel rendelkező manufaktúrák és az óriáscégek Európától kezdve Amerikán át Ausztráliáig.

Nem ez a Gyulai Pálinka Manufaktúra első rangos elismerése: az osztrák Destillatán, a világ legnagyobb pálinkaversenyén idén holtversenyben második helyezést ért el a magyar főzdék közül, az erdei sompálinka arany-, míg a szomolyai cseresznye-, az erdei szeder- és a sajmeggypálinka ezüstérmet, a szilva- besztercei szilva-, ringló-, sárgadinnye- és vadcseresznyepálinka pedig bronzérmet nyert.