Huszonöt milliárdért szerez be számítógéprendszereket az állam

Vágólapra másolva!
A Központi Szolgáltatási Főigazgatóság (KSZF) 12 hónapra nettó 25 milliárd forint értékben kíván számítógéprendszereket beszerezni a központosított közbeszerzés hatálya alá tartozó, és oda önként csatlakozó intézmények részére - a nyílt felhívás a szerdai Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.
Vágólapra másolva!

Ajánlatot három elkülönített részre lehet adni. Első a HP, IBM, SUN/Oracle, SGI, BULL/NEC, Fujitsu vagy azzal egyenértékű berendezésekre szól, nettó 19,2 milliárd forint értékben. A második rész Dell, Acer, Lenovo, Apple vagy azzal egyenértékű gépekre szól, nettó 3,3 milliárd összegben. Végül a harmadik rész heterogén, rugalmasan konfigurálható, például magyarországi összeszerelésű szerver, munkaállomás, notebook vagy azzal egyenértékű készülékekre szól, nettó 2,5 milliárd forintért.

Ajánlatot az tehet, akinek az utóbbi két évben - azonos berendezések értékesítéséből - a nettó árbevétele évente meghaladta az első résznél az 500 millió, a másodiknál a 350 millió, míg a harmadiknál a 250 millió forintot. Az ajánlattételi határidő április 27. Az eredményhirdetés időpontja május 25., míg a szerződéskötés az eredményhirdetést követő 16. napon lesz.