A legjobb párok szingliknek - lista vállalkozókról, vagyonos gyerekekről

Vágólapra másolva!
Csányi Sándor fia, Zwack Péter lánya - többek között ők szerepelnek a Haszon magazin azon hölgyeket és férfiakat felsoroló listáján, akiknek komoly vagyonuk vagy befolyásuk van, illetve jelentős örökségre tarthanak számot, és még nincs jegygyűrű az ujjukon.
Vágólapra másolva!

A lista egy pillanatfelvétel egy polgárosodó társadalomról - írja a Haszon magazin a csütörtöki számban megjelenő, A 33 legjobb parti című összeállításról.

Az újság szerkesztői összegyűjtötték azokat az egyedülálló embereket, akik a lap tudomása szerint jelenleg nem hordanak jegygyűrűt, ám vagyonuk, örökségük, szüleik kapcsolatrendszere vagy befolyása megkönnyítheti a leendő partnerük életét. Milliárdos vállalkozók, örökösök és politikusok gyerekei mellett tehetős özvegy és sikeres sportoló is van a listán.

Sikeres üzletemberek csemetéi

A párt kereső lányoknak jó választás lehet az összeállítás szerint Csányi Sándor OTP-vezér második fia, a 27 esztendős Csányi Péter, aki spanyol és angol egyetemeken tanult és kerüli a nyilvánosságot. A család összvagyona óvatos becslések szerint is meghaladja a 120 milliárd forintot. A magazin szerint jó parti lehet a hölgyeknek az informatikai ágazatban komoly sikereket elérő Kürt Zrt. egyik tulajdonosának 34 éves fia, az elvált Kürti Tamás.

A listán helyet kapott a bankszférában korábban több vezető posztot betöltő, a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete elnöki posztjáról kedden lemondott Farkas Ádám. A negyvenes éveiben járó tehetős egykori bankár szeret búvárkodni és koncertre járni. A fiatalabbak közül jó választás lehet a hölgyek számára ifjabb Palásti József, aki az európai hálózattal rendelkező Fornetti-birodalmat felépítő Palásti József fia.

A férfiaknak sem panaszkodhatnak a listára, amelyen megtalálható a 31 éves Zwack Izabella, aki a hét Zwack-gyerek közül a legfiatalabb. A magazin szerint szintén pár nélkül van a 21 éves Béres Melinda, a Béres-cseppekből jelentős vagyont felhalmozó és komoly gyógyszercéget építő Béres József unokája; és Matyi Alexandra, az Alexandra könvyesbolt-hálózatot kialakító Matyi Dezső 19 éves lánya.

Szávay is a jelöltek között

Az összeállításban szerepelnek ismert politikusok gyermekei is, például Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök fiai, Valamint Orbán Viktor jelenlegi kormányfő lánya, a 21 éves Ráhel. A sportolók közül pedig Dzsudzsák Balázs focistát és Szávay Ágnes teniszezőt sorolja a legjobb partik közé az összeállítás.