Vágólapra másolva!
Május végén rendezik meg a kkv-kat népszerűsítő európai rendezvénysorozatot, amelyen három magyar vállalkozó nagykövetként képviseli Magyarországot.  
Vágólapra másolva!

Az Európai Bizottság május 25. és június 1. között második alkalommal rendezi meg a vállalkozói létformát népszerűsítő, úgynevezett Európai KKV Hetet.

A nemzetközi programsorozat keretében szakmájukban sikeres, kiemelkedő eredményeket elért vállalkozók, a nagyköveteiként személyesen mondják el tapasztalataikat az érdeklődőknek. A rendezvény célja, hogy európai szinten népszerűsítse a vállalkozói létformát, amely a fiatalok számára nyújthat karrierlehetőséget.

A rendezvény hazai koordinátorai, a Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium és az ITD Hungary Zrt. Enterprise Europe Network Irodája várja az elkötelezett jelentkezőket úgy rendezvényszervezőként, mint résztvevőként. Az idei kkv-héten három magyar vállakozó lesz a magyar nagykövet: Matheidesz Réka közgazdász, a WAMP Vasárnapi Művész Piac egyik alapítója; Csonka László vegyészmérnök, az üvegtermékeket forgalmazó Csonka és Fiai Kft. ügyvezetője; Bódi László gépészmérnök, a csővezetékeket tervező és gyártó Halbo mce Zrt. vezérigazgatója: