Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Amerikai céggel fejleszt speciális futóműveket a Rába

Vágólapra másolva!
Az amerikai Marmon-Herrington céggel írt alá öt éves együttműködési megállapodást a Rába speciális futóművek fejlesztéséről.
Vágólapra másolva!

Öt évre szóló stratégiai együttműködési megállapodást írt alá a Rába Futómű Kft. és a Marmon-Herrington. A két cég a speciális jármű futóművek és hajtásláncok piacán kíván együttműködni, ami 27 esztendőre visszanyúló üzleti kapcsolatokra épül.

Az új megállapodás a speciális tehergépjármű, katonai, és nem közúti (off-road) futóművek piacát célozza meg. "A két társaság kooperációja tovább erősíti a Rába csoport pozícióját a speciális tehergépjármű szegmensben, és egybevág azzal a céllal, hogy fejlesztési és tesztelési kapacitásunkat és kompetenciáinkat a lehető legteljesebb mértékben kiaknázzuk"- emelte ki Pintér István a Rába Nyrt. vezérigazgatója.

Az 5 éves terv a két vállalat alapvető mérnöki, gyártási és pénzügyi erősségeire támaszkodva új termékek és szolgáltatások bevezetését irányozza elő, így a piacon már bizonyított, jelenleg alapvetően egyfokozatú és bolygókerékhajtású
futóművekből álló közös termékportfolió tovább bővíthető - áll a közleményben.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről