Demján cége lett a negyedik a PropertyEU listáján

Vágólapra másolva!
Európa legnagyobb ingatlanfejlesztőinek listáját összeállítva a PropertyEU magazin a megvalósításra kerülő fejlesztések tervezett értéke alapján a negyedik helyre rangsorolta a TriGranit Fejlesztési Zrt.-t.
Vágólapra másolva!

A szakmagazin listáján elfoglalt negyedik helyre Demján Sándor, a cég elnöke a következőket reagálta: "Különösen fontos üzenetet hordoz, hogy a kedvezőtlen gazdasági és pénzügyi feltételek között az elmúlt egy évben a TriGranit három helyet előre lépett a nemzetközi rangsorban. Ez megerősíti a vállalat stratégiájának helyességét, hatékonyságát. Állami mentőcsomag nélkül, saját reputációnkon alapuló banki együttműködés mellett, időben hoztuk meg a szükséges intézkedéseket: így nem válságkezelésre, hanem a válság utáni vezető szerep megalapozására fordíthattuk erőnket" - emelte ki Demján.

A TriGranit egy nemzetközi ingatlanbefektetési, -fejlesztési és -üzemeltetési vállalat, amely Közép-Kelet-Európa 7 országában van jelen. A TriGranit Fejlesztési Zrt. összesen 2 milliárd euró értékben fejlesztett projekteket és további 4 milliárd euró - többnyire vegyes hasznosítású - fejlesztés megvalósítását tervezi az elkövetkező években.