Új Auchan épült Maglódon

Vágólapra másolva!
Megnyílt az Auchan 12. magyarországi hipermarketje a Pest megyei Maglód határában, a hipermarket 350 új munkahelyet teremtett - közölte a Nagy István, kereskedelmi egység igazgatója az átadás alkalmából tartott sajtótájékoztatón.
Vágólapra másolva!

A 8 milliárd forintos beruházás várhatóan 7-8 év alatt térül meg. Nagy IstvánHozzátette: a hajdani szeméttelep helyén az M0-ás körgyűrű mellett 56 hektáron megvalósult új egység 10 ezer négyzetméteres vásárlóterében 50 ezer különböző terméket forgalmaznak, a cikkek, élelmiszerek több mint 80 százaléka hazai előállítású.

Az új hipermarketben egyebek mellett friss napi élelmiszer, zöldség-gyümölcs, lakás-felszerelési és kertészeti termékek kaphatók. A gyors kiszolgálás érdekében 44 pénztáregységet alakítottak ki, az áruház körül pedig 6000 autó számára rendeztek be parkolót - említette meg az igazgató.

A francia Auchan hipermarket lánca 13 országban működik, világszerte 469 hipermarketet és 728 szupermarketet tart számon. Az első magyarországi Auchan áruház 1998-ban Budaörsön nyílt meg.