Megnyitotta 200. fiókját az Erste Bank

Vágólapra másolva!
Budapesten, a Váci út 33. szám alatt megkezdet működését az Erste Bank magyarországi hálózatának 200.k tagja. Egyúttal a bank készpénzkiadó automatáinak száma elérte a 400-at.
Vágólapra másolva!

Sztanó Imre, az Erste Bank lakossági üzletágának vezetője szerint a pénzintézet idén éri el azt az optimális hálózati méretet, amely a 900 ezer ügyfél számára már az ország minden pontján elérhető távolságba hozza a bank szolgáltatásait. A banknak jelenleg 78 fiókja található Budapesten és további 122 vidéken.

A Magyar Postával fennálló stratégiai kapcsolatnak köszönhetően ugyanakkor már 326 postahelyen lehet on-line pénzügyi szolgáltatást igénybe venni. Ez együttesen a legnagyobb banki értékesítési hálózatot jelenti az országban.

A hálózatbővítés mellett kiemelt feladatnak tekintik az ügyfelek minőségi kiszolgálásának fokozását, ezért a várakozási idő csökkentésén túl a könnyebb elérhetőség érdekében a még lefedetlen területeken terveznek további fióknyitásokat.

Az Erste Bank legforgalmasabb fiókjában Budapesten az Árkád Üzletközpontban 100, a szegedi fiókban pedig 180 ügyfél fordul meg naponta átlagosan. Az átlagos várakozási idő a fiókokbanmindössze 3 perc.

Sztanó Imre hozzátette: az Erste Bank a kétszázadik fiók megnyitása alkalmából több kedvezményt is bevezetett. Így például az új fiókban Erste lakossági bankszámlaszerződést kötő ügyfeleknek a számlavezetési díj 6 hónapon keresztül nulla forint lesz.

Az új lakossági bankszámlához tartozó VISA Electron vagy Maestro kártya első éves díját elengedi a bank, valamint az új lakossági bankszámlához 6 hónapig az SMS KártyaŐr és az SMS SzámlaŐr szolgáltatást havidíjmentesen biztosítja.

A Váci úti épületbe, az új fiók fölé költözik rövidesen az Erste Bank Budai és a Pesti Hitelezési Központja is, ahol még kényelmesebb lesz az ügyfelek számára a hitelügyintézés. A gyermekes családok számára pedig külön gyerek játszószobát alakít ki a bank, hogy a kicsik is jól érezzék magukat, amíg a szülők ügyintéznek