Személyi és szervezeti változás a Molnál

Vágólapra másolva!
Személyi és szervezeti változások lesznek a Mol Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt.-ben június 15-től: kettéválik például a Mol csoport stratégia és üzletfejlesztés szervezete a vezérigazgató alatti stratégia menedzsment szervezetre, illetve az elnök-vezérigazgató alá sorolt társasági üzletfejlesztés szervezetre.
Vágólapra másolva!

A BÉT honlapján pénteken közzétett közlemény szerint ezen túlmenően a meghirdetett stratégiával és a CEZ-zel kötött stratégiai partnerséggel összhangban létrejön egy gáz és energia divízió is.

A gáz és energia divízió irányításáért június 15-től Alács Lajos lesz felelős. Alács Lajos 2006. július 1-jétől a stratégia és üzletfejlesztés ügyvezető igazgatói pozícióját töltötte be.

A társasági üzletfejlesztés szervezet vezetéséért június 15-től Galácz Ábel felel, aki nyolc éve dolgozik a Molnál, jelenleg elnöki tanácsadóként.

A stratégia menedzsment irányításáért Varró László felel majd, aki 2005 óta vezető közgazdászként dolgozik a társaságnál.

A közlemény szerint az új szervezet lehetőséget ad az üzletek hatékonyabb támogatására a stratégia és az üzletek közötti szorosabb együttműködés révén, s ezáltal hozzájárul a Mol kitűzött stratégiai céljainak megvalósításához.