Ötszázmilliós támogatás egy ipari parknak

Vágólapra másolva!
A Közép-Magyarországi Operatív Program keretében kiírt pályázaton félmilliárd forintos európai uniós támogatást nyert a Gödöllő Ipari Park, ebből az összegből jövő évre egy szolgáltató központ épülhet fel - jelentette be az ipari park igazgatója.
Vágólapra másolva!

Ruzsa László elmondta, hogy a 40 hektáros területen két évvel ezelőtt létesített ipari park területének 30 százaléka már gazdára talált, mára 26 vállalkozás telepedett itt meg.

Ezért szükségessé vált a szolgáltatások bővítése, ennek szellemében valósul meg a két épületből álló, összesen 3000 négyzetméteres, a későbbiekben tovább bővíthető szolgáltató központ a park főbejárata melletti másfél hektáros területen - tette hozzá.

Itt kapnak helyet majd bérelhető irodák, kis üzemek és műhelyek, illetve egy raktárcsarnok is. Mindez a környék kisvállalkozásainak letelepedését is lehetővé teszi. A helybélieken kívül Isaszeg, Pécel vállalkozói is érdeklődnek már, az M0-ás körgyűrű elkészülte után ugyanis javultak a közlekedés feltételei, könnyebben elérhető a Gödöllői Ipari Park. Az építési munkálatok jövő év elején kezdődnek, és a több lépcsőben megvalósuló, teljes beruházás 1,6 milliárd forintba kerül majd - hívta fel a figyelmet Ruzsa László.