Jól jött a GE-nek az olimpia

Vágólapra másolva!
A GE, az olimpiai játékok globális partnere ma bejelentette, hogy felülmúlta a 2008-as pekingi olimpiai játékokkal kapcsolatban az eladási terveit mivel a Pekingben és környéken elnyert 400 infrastrukturális projekt 700 millió dollár bevételt eredményez számára. Az NBC Universal is rekordösszegű, több mint 1 milliárd dollárnyi hirdetési bevételt realizált, így a pekingi olimpiai játékok a cég eddigi történetének legsikeresebb rendezvénnyé válhat.
Vágólapra másolva!

A GE, mely több mint 70 éve látja el technológiával az olimpiát és más, fontos sporteseményeket, a Pekingi Játékok mind a 37 hivatalos sporthelyszínére, valamint 168 pekingi és Peking környéki kereskedelmi és vendéglátóipari egységeibe szállít elektrotechnikai eszközöket. Számos projekt jelentett "először Kínában megoldást, például a tiszta ivóvizet adó szűrési rendszer, az esővíz újrahasznosítása a Nemzeti Stadionban ("Madárfészek), 73 elektromos alállomás, melyek több mint 50 hivatalos olimpiai helyszínen adnak áramot, és a pekingi Fővárosi Nemzetközi Reptér továbbfejlesztett csomagátvilágítási biztonsági rendszere. Ezeken túlmenően, az olimpia központi zónájának energiaellátásáért felelő, Pekingtől északra fekvő Zhangbei és Shangyi szélerőműveit látta el 120 szélturbinával.

A GE - egyedülálló módon - az olimpiai játékoknak otthont adó városoknak nagy számú technológiai megoldást értékesít - mondta Jeff Immelt, a GE elnök-vezérigazgatója.