Beolvasztja a Monor Telefont a UPC

Vágólapra másolva!
Július 1-jétől egy közös cégbe egyesül a Monor Telefon Társaság Kft., a 29-es távközlési körzet telekommunikációs szolgáltatója, és a UPC Magyarország Kft., a legnagyobb hazai kábelkommunikációs vállalat. A UPC Magyarország Kft. ezáltal a Monor Telefon Társaság Kft. (Monortel, MTT) teljes körű jogutódjává válik, és így folytatja tovább tevékenységét.
Vágólapra másolva!

Közös külföldi tulajdonosa (a Liberty Global, Inc.) révén a két hazai távközlési vállalat már egy évtizede azonos cégcsoportba tartozik, ennek megfelelően az MTT emblémájában már korábban is szerepelt az a felirat, hogy a Monor Telefon Társaság Kft. a "UPC csoport tagja".

Az elmúlt években a két cég fokozatos integráción ment keresztül, annak érdekében, hogy a UPC jobban támaszkodhasson a Monortel hagyományos távközlési szakértelmére és az MTT még jobban kamatoztathassa ügyfelei számára a nemzetközi háttérrel rendelkező UPC-csoportba tartozás előnyeit.A jövőben a Monor Telefon Társaság ennek megfelelően a szerződésein, a különböző nyomtatványain és számláin is UPC Magyarország Kft. néven szerepel majd

A Pest megye délkeleti részén, a monori központú 29-es körzetben nyújtott upc telekom tv, telefon, internet ADSL, internet dial-up valamint az országos hatókörű telefon, upc direct műholdas televíziós, CPS (EcoTel) és üzleti szolgáltatásokat július 1-jétől változatlan tartalommal és feltételekkel, teljes körű jogutódlással a UPC Magyarország Kft. biztosítja tovább.

Mivel az összeolvadás jogfolytonosan történik, ezért minden beszállítói és előfizetői szerződés, tartozás és követelés, amely fennállt a Monor Telefon Társaság Kft.-vel szemben, hatályban marad, de immár a UPC Magyarország Kft-t kötelezi vagy jogosítja. A 29-es körzet ügyfélszolgálati irodái az összeolvadást követően is megmaradnak, sőt egy újabb irodával bővül a hálózat Gyálon. A telefonos ügyfélközpont elérhetősége 1229-ről 1429-re változik.