Évi 4 új üzletet nyit nálunk a Match

Vágólapra másolva!
A Match évente négy új üzlet megnyitását tervezi Magyarországon, és tanulmányozzák a lehetőséget újabb Cora áruházak építésének is - közölte Vincent Roussel, a Csemege-Match Kereskedelmi Zrt. elnök-vezérigazgatója az MTI-vel a Francia gazdasági év Magyarországon záróeseménye alkalmából tartott sajtótájékoztatón csütörtökön.
Vágólapra másolva!

A Match, a Cora, és a Profi a Louis Delhaize csoporthoz tartozik. A három magyarországi lánc, a héttagú Cora, a 123 egységet számláló Match és a 74 üzlettel rendelkező Profi összes forgalma 2007-ben mintegy 220 milliárd forint volt, valamivel több az előző évinél.

Az idén szintén alacsony növekedést várnak - mondta Vincent Roussel. A magyar piacon csökken a vásárlóerő, erős a konkurencia, amire a megoldást véleménye szerint az innováció és a vásárlói igényeknek megfelelő kínálat jelenti. Ezért a Match például az eddigi egységes kínálat helyett a jövőben a helyi igényekhez igazodik - magyarázta az elnök-vezérigazgató.

A Cora áruházláncról szólva Vincent Roussel közölte: elsősorban a jó piaci pozícióra törekszenek, ami a többi áruházláncnál szélesebb választékot, több friss terméket és jobb vevőkiszolgálást jelent.