Új betétlekötési akció az OTP-nél

Vágólapra másolva!
Folytatja Téli Megtakarítási Programját az OTP Bank. Az új betétlekötési akció mellett két határozatlan futamidejű, nyílt végű alapot is indít.
Vágólapra másolva!

A Téli Megtakarítási Program keretében 2008 januárjában indítja a lakossági forintszámlákhoz kapcsolódó betétlekötési akció második szakaszát az OTP Bank. Január 2. és 31. között 3 hónapos futamidőre, többféle konstrukcióban nyújt kedvező kamatot a bank - derül ki a legnagyobb hazai hitelintézet közleményéből.

Folytatódik a kizárólag OTPdirekt internetes szolgáltatás igénybevételével indítható betétlekötési akció is, melynek keretében 3 hónapra, fix kamatozással lehet betétet elhelyezni. A "Netakciós lekötött betét" konstrukcióban minimálisan leköthető betétösszeg 200 ezer forint. Szintén 2008. január 31-ig tart a bank devizalekötési akciója: 3 hónapra, fix kamatozással, folyamatos lekötéssel lehet betétet elhelyezni.

Emellett januárban két új, határozatlan futamidejű, nyílt végű alapot indít az OTP Csoport: az OTP Klímaváltozás 130/30 Származtatott Nyílt végű Részvény Alapot és az OTP Globális Származtatott Kötvény Alapot, melyek január 2-4. között jegyezhetők a bank értékpapír-forgalmazással is foglalkozó fiókjaiban.

A bank két korábbi alapja, az OTP Alfa és az OTP Prizma Alap 2007. december 31-én lejáró futamidejét 3,25 évvel meghosszabbították, így a befektetők tovább gyarapíthatják vagyonukat ebben a két alapban is.