Vezeték nélküli internettel erősít a Mol

Vágólapra másolva!
Magas színvonalú éttermet hoz létre hat benzinkútnál a Mol Nyrt. a Marché International étteremlánccal együttműködve, egyenként több száz millió forintos beruházással. Ezen kívül ingyenes vezeték nélküli internet-elérhetőséget alakítanak ki 100 benzinkútnál.
Vágólapra másolva!

Elsőként az M1-es autópálya mellett a mosonmagyaróvári benzinkútnál építenek fel egy olyan 1000-1200 négyzetméteres létesítményt, amelynek része lesz az étterem - mondta el Geszti László, a Mol ügyvezető igazgatója. Az első étterem várhatóan 2008 elején nyílik meg.

A Marché a svájci Mövenpick cégcsoport tagja, s 5 nyugat-európai országban mintegy 80 éttermet üzemeltet, többségüket nagy forgalmú utak mellett, repülőtereken és vasútállomásokon.

A Mol bejelentette azt is, hogy 100 benzinkútnál ingyenes vezeték nélküli internet-szolgáltatást (WIFI) hoz létre a Wiera Kft-vel együttműködve. A Molnak, illetve a szolgáltatást igénybe vevő ügyfélnek azért nem kell fizetnie a kft-nek, mert az internetes kapcsolat létesítésekor egy reklámablak ugrik fel a monitoron.

Bedecs Andrea, a Mol kiskereskedelmi igazgatója elmondta, hogy a recept nélkül kapható gyógyhatású készítmények forgalmazása sikeres, s a kezdeti 10 kút után további 32-nél kezdték meg az árusítást. A terv az, hogy idén még 100 kutat vonnak be a forgalmazásba.