Ingyen adja a pénzt az UniCredit Bank

Vágólapra másolva!
Az UniCredit Bank a Magyarországon működő pénzintézetek közül elsőként ingyenessé teszi a készpénzfelvételt a bankkártyát használó ügyfelei számára a bankcsoport hazai és külföldi pénzkiadó automatáinál.
Vágólapra másolva!

Január elsejétől az UniCredit Bank, a magyar bankpiacon egyedülálló módon, nem számít fel díjat a bankcsoport 15 országban elhelyezett több mint 13 ezer pénzkiadó automatájánál történő, betéti kártyás pénzfelvételek után - tájékoztatta az [origo]-t a pénzintézet. A kártyabirtokosok ezt az ingyenes szolgáltatást mennyiségi korlátozás nélkül vehetik igénybe.

Magyarországon ma már több mint 6 és fél millió bankkártya van forgalomban. Európai összehasonlításban azonban nagyon ritkán használják őket, legfeljebb kétszer-háromszor havonta.

Miután az UniCredit Bank erőteljes ütemben bővíti fiókhálózatát és pénzkiadó automatáinak számát is, az ügyfelek egyre több helyen élhetnek az ingyenes szolgáltatás előnyeivel.

A Közép- és Kelet-Európában piacvezető UniCredit több környező országban is gyorsan bővíti fiókjainak és pénzkiadó automatáinak számát, ezért a bankcsoport magyarországi ügyfelei utazásaik során is egyre több helyen használhatják ingyen bankkártyáikat.

A bankcsoport magyarországi és külföldi pénzkiadó automatáinak számáról és elhelyezkedésükről a a pénzintézet honlapján, telefonon és a bankfiókokban lehet tájékozódni.

Giczi József