Százezer forintot is spórolhatnak a kis cégek

Vágólapra másolva!
Akár százezer forinttal is csökkentheti éves banki költségeit egy átlagos számlaforgalmú mikro- vagy kisvállalkozás az Erste Bank legújabb számlcsomagjaival - állítja Sztanó Imre, az Erste Bank lakossági és mikrovállalati üzletágának vezetője.
Vágólapra másolva!

Az Erste Válogatás Számlacsomag lényege, hogy az ügyfelek forintszámlájuk mellé a kedvezmények két csoportjából szabadon választhatnak egyet-egyet, így maguk állíthatják össze a vállalkozásuk igényeire szabott számlacsomagot. Ráadásul a számlacsomaghoz tartozó kedvezmények összetétele akár minden hónapban megváltoztatható.

Az Erste Válogatás Számlacsomag részét képező forintbankszámlához az Erste Bank ügyfelei a kedvezmények két csoportjából választhatnak egyet.

Az első csoportból az ügyfél kedvezményes forintátutalást, jutalékmentes pénztári befizetést vagy díjmentes számlavezetést igényelhet. A kedvezményes forintátutalás bankon belül jutalékmentes, bankon kívül pedig mindössze 0,1 százalék vagy minimum 75 forint.

A másik csoportból a díjmentes Erste Electra elektronikus banki szolgáltatás, a 3 százalékos látra szóló, forint betéti kamat vagy díjmentes dombornyomott bankkártya közül lehet választani.

Az így összeállított számlacsomaghoz díjmentes NetBank- és TeleBank-szolgáltatás kapcsolódik, valamint elektronikus bankkártya, mely az első évben díjmentes. Az ügyfeleknek akár havonta is lehetőségük van a kedvezmények kombinációjának megváltoztatására, módosítási díj ellenében. A kedvezmények igénybevételét az Erste Bank nem köti további feltételhez, az korlátlan időtartamra igénybe vehető.

A szolgáltatást a pénzintézet az 500 millió forint alatti éves nettó árbevételű gazdasági társaságok, társadalmi szervezetek, valamint egyéni vállalkozások részére nyújtja.

A Válogatás Számlacsomag kombinálható kedvezményei akár százezer forinttal is csökkentheti egy átlagos számlaforgalmú mikro- vagy kisvállalkozás éves banki költségeit - állítja Sztanó Imre, az Erste Bank lakossági és mikrovállalati üzletágának vezetője szerint

Biczó Anikó, az Erste Bank kis- és középvállalati üzletágának igazgatója elmondta: a pénzintézet stratégiai célja, hogy a kisvállalkozásoknak nyújtott pénzügyi szolgáltatások piacán 2010-re előkelő helyet érjen el.

Ennek érdekében az elkövetkező időszakban folyamatosan fejlesztik a kisvállalkozások számára nyújtott termékeket és szolgáltatásokat, hogy azok jobban megfeleljenek az ügyfélkör változó igényeinek.