Erste-zászló alatt a román BCR

Vágólapra másolva!
Arculatot váltott a Banca Comerciala Romana (BCR). A legjelentősebb romániai pénzintézet új logója az anyacég, osztrák Erste Bank vizuális jegyeit tükrözi, ugyanakkor megmarad a Banca Comerciala Romana név, amely alatt szeptember folyamán új termékek és szolgáltatások bevezetését tervezik - olvasható az Erste közleményében.
Vágólapra másolva!

Az új logó által megtestesített változások közül a legszembetűnőbb és legfontosabb a jól ismert piros S-betű hozzáadása a BCR nevéhez. A piros S a takarékpénztárak hagyományos szimbóluma, egyben az Erste-csoport leányvállalatainak közös ismertetőjegye.

Az arculatváltással párhuzamosan, szeptember folyamán új termékek és szolgáltatások bevezetése történik meg. A Bukarestben hétfőn megnyílt hitelközpontok a tervek szerint a román bankpiac referencia-pontjaivá válnak a lakossági ingatlan-finanszírozás terén. A szeptember 3-tól kibocsátott összes bankkártya már az új arculatot tükrözi. Az új honlapon bármely ügyfél az interneten keresztül igényelhet bankkártyát, hitelt, emellett valós idejű információkat kérdezhet le a BCR teljes szolgáltatás- és termékskálájára vonatkozóan.

Az új számlacsomagokkal párhuzamosan lép működésbe az új ügyfélközpont, amelyen keresztül az ügyfeleknek lehetőségük nyílik többféle banki művelet végrehajtására, valamint segítség igénybevételére akár telefonon, akár e-mailben.

Amennyiben szeretné megnézni az új logót és honlapot, itt megteheti.