Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Változások a Genesisnél

Vágólapra másolva!
A Genesis igazgatótanácsa 2007. július 12-én úgy határozott, a társaság továbbra is fenntartja, hogy a részvénytársaság alaptőkéjét új részvények zártkörű forgalomba hozatalával 602 328 500 forinttal felemeli. A kibocsátandó 1 204 657 darab, 500 forint névértékű részvények jegyzési árát 2800 forintban állapította meg.
Vágólapra másolva!

A részvény jegyzésének időtartama a részvényesek részére 2007. augusztus harmadikától augusztus tizedikéig tart, a Genesis Investment Fund részvényes részére pedig a jelzett határidőt követő 5. nap.

A Genesis Investment Fund vállalja, hogy a saját portfóliójában lévő Genesis Energy részvényekből a tőkeemelés bejegyzését követően valamennyi részvényjegyzőnek a lejegyzett részvények számának és névértékének megfelelő mennyiségű, szabadon forgatható részvényt biztosít, amelyek a jegyzők értékpapírszámláin jóváírásra kerülnek és így a részvények azonnali tőzsdei kereskedése lehetővé válik.

A társaság azt is bejelentette, hogy a spanyol központi kormány részéről pozitív elbírálásban részesült spanyolországi leányvállalatának korábban benyújtott támogatási kérelme. Az írásbeli határozat azonban adminisztrációs okok miatt csúszik.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről