Egyszerű Hitel az Erste Banktól

Vágólapra másolva!
Olyan új szabad felhasználású jelzáloghitelt vezetett be az Erste Bank, amelynek költségei áttekinthetőbbek, kevesebb utánajárással el lehet intézni. Így a bank ügyfelei gyorsabban hozzájuthatnak a kért hitelhez. Az új hitel igényléséhez nem kell kezelési költség, értékbecslés, és közjegyzői okiratba sem kell foglalni. Sőt a tulajdoni lapok másolatainak beszerzéséért sem kell fizetni banknak.
Vágólapra másolva!

Az Egyszerű Hitelt a bank azoknak az ügyfeleknek dolgozta ki, akik olyan kiadásokat akarnak hitelből finanszírozni, amelyekre célzott hitelt nem tudnak vagy nem kívánnak igénybe venni. Ilyen például a lakásfelújítás, korszerűsítés, esküvő finanszírozása, gyermek külföldi taníttatása vagy akár az autóvásárlás.

Az új hitellel korábban felvett hitel is felváltható, amennyiben azt Magyarországon bejegyzett hitelintézet, illetve általa refinanszírozott más hitelintézet vagy pénzügyi vállalkozás nyújtotta.

Az Egyszerű Hitel felvétele más hiteleknél jóval kevesebb "papírmunkát" és költséget jelent az ügyfél számára, hiszen nem szükséges értékbecslés készítése, a szerződéseket pedig nem kell közjegyzői okiratba foglalni.

Két tulajdoni lap másolatának lekérdezéséért sem számítanak fel díjat, és a hitelen nincs kezelési költség sem. Ráadásul most a folyósítási jutalék felét is elengedik, amennyiben az ügyfél az Erste Banknál vezetett számlára utaltatja a munkabérét, és legalább két csoportos beszedési megbízást is ad.

A hitel minimális összege 500 ezer forint, illetve ennek megfelelő svájci frank vagy euró, maximum összege fedezet- és jövedelemalapon egyaránt 4 millió forint, illetve ennek megfelelő svájci frank vagy euró. A hitel összege azonban nem lehet több, mint a fedezetül felajánlott ingatlan vagyonbiztosítási értékének 50 százaléka. A hitel futamideje legalább 1 év, legfeljebb 20 év lehet.

A hitel fedezeteként a bank által meghatározott településeken levő per-, teher- és igénymentes, valamint önállóan forgalomképes, legalább 28 négyzetméteres belterületi ingatlan szolgálhat, amelynek műszaki állapota végleges, és amely legalább 6 hónapja, folyamatosan biztosított.