Eldobható kártyaszám az Inter-Európánál

Vágólapra másolva!
Egyszer használatos kártyaszámok kiadásával is küzd a számlacsalások ellen az olasz érdekeltségű pénzintézet. A bank ügyfelei rádiótelefonon és újabban interneten is ideiglenes kártyaszámot igényelhetnek internetes vásárlásaik biztonságosabb intézéséhez
Vágólapra másolva!

Ha a bank ügyfelének bármilyen érvényes, a pénzintézet által kibocsátott bankkártyája van, de nem kívánja annak kártyaszámát megadni internetes vásárláshoz, akkor néhány másodperc alatt ideiglenes kártyakódot igényelhet a bank internetes rendszerén, a BankoWEB-en keresztül.

Az egyszer használatos kártyaszámot az ügyfél azonnal megkapja és 48 órán belül egyszer használhatja fel. A szolgáltatás lényege, hogy az internetes vásárláskor használt kártyaszám, a sikeres tranzakciót követően megszűnik, így a visszaélés kockázatát megszűnteti.

Ez a szolgáltatás korábban csak a pénzintézet Kártyaőr elnevezésű termékének részeként volt elérhető és az egyszer használatos számlaszámot mobil telefonon keresztül, SMS formájában lehetett megkapni.

Az Inter-Európa Bank a San Paolo-IMI csoport tagja, a magyar bankpiacon immáron több mint 25 éves múltra tekint vissza. Magyarország egyik vezető elektronikus pénzügyi szolgáltatójaként az Inter-Európa Bank kiterjedt e-Business tevékenységet folytat.