Már több mint 10 000-en játsszák a Tőzsdemágust

Vágólapra másolva!
Az elmúlt alig két hétben több mint 10 000 ember regisztrálta magát a Tőzsdemágus játékban. Az élen álló játékos alig több mint egy hét alatt 15 százalékos nyereséget ért el.
Vágólapra másolva!

Összesen 10 317 ember regisztrálta magát csütörtökig a Tőzsdemágus játékban, ahol valós kereskedési adatok alapján lehet kipróbálni, hogy mi is az a tőzsdézés. (regisztrálni itt lehet) Két éve egyébként már volt egyszer egy ilyen játék akkor a játékosok száma mintegy 12 000 volt, amit most várhatóan meghalad az érdeklődés.

Az első helyezett egyébként csütörtökig a virtuálisan kapott 2 millió forintját 2,3 millió forintra növelte a múlt héten hétfőtől zajló játékban. Csütörtökön a napon belüli nyertes közel 4,3 százalékos hozamot ért el, ami jó eredmény egy 219 pontos csökkenéssel záró nap után.

A befektetési kultúrát kívánja fejleszteni Magyarországon a Budapesti Értéktőzsde hétfőn indított játéka. A két hónapos Tőzsdemágus játékra jelentkezők a valós adatoknak tökéletesen megfelelő tőzsdeszimulációban játszhatnak, kétmillió forinttal. A játék legnagyobb erénye, hogy valós idejű, tehát a 15 perces késleltetés nélkül juthatnak a játékosok aktuális tőzsdei adatokhoz. A játékban olimpikonok és médiaszemélyiségek is részt vesznek, ezzel is növelve a kereskedés izgalmát. A játék nyertese 5 millió forinttal lesz gazdagabb.