Jelzáloghitel-akciók az Erste Banknál

Vágólapra másolva!
Az Erste Bank október 31-ig elengedi a jelzálog- és a fedezetalapú hitelek folyósítási jutalékának legalább a felét, és pozitív hitelbírálat esetén még egy 200 ezer forintos kerettel feltöltött hitelkártyát is ad.
Vágólapra másolva!

Új jelzáloghitel-akciót indított augusztus 21-én az Erste Bank. A pénzintézet a jelzálog alapú hitelek és a tisztán fedezetalapú hitelek folyósítási jutalékának legalább a felét elengedi. Pozitív hitelbírálat esetén a bank egy olyan 200 ezer forintos kerettel feltöltött hitelkártyát is ad, melynek első éves díját nem kell megfizetni. Az akció alatt hitelt igénylők között 10 darab 300 ezer forint értékű lakberendezési utalványt is kisorsolnak. Az akció 2006. október 31-ig tart.

Tátrai Bernadett, az Erste Bank lakossági üzletágának vezetője az akcióval kapcsolatban elmondta: az euró- és svájcifrank-alapú hitelek érintettek az akcióban. Így a piaci kamatozású lakáshitelek mellett a lakástakarékpénztári termékkombinációval nyújtott hitelek, az életbiztosítással kombinált jelzáloghitelek, a szabad felhasználású jelzáloghitelek, illetve a tisztán fedezetalapú termékek után egyaránt igénybe vehetők a kedvezmények.

A jelzálog alapú hitelek folyósítási jutalékából az alapesetben 50 százalékos folyósítási jutalék díjkedvezmény 100 százalékosra nőhet, amennyiben az ügyfél vállalja, hogy a hitel futamideje alatt Erste Bank-számlára utaltatja munkabérét, és legalább két darab csoportos beszedési megbízást ad.

A folyósítási jutalék kedvezmény mellett minden lakáshitelt igénylő ügyfél, akinek hitelbírálata pozitív, egy legalább 200 ezer forintos hitelkerettel feltöltött Erste hitelkártyát is kap, melynek első éves kártyadíját a bank most elengedi.

Az akció harmadik elemeként az október 31-ig jelzáloghitelt igénylő ügyfelek között 10 darab 300 ezer forint értékű lakberendezési utalvány is kisorsolásra kerül.

Az üzletágvezető hozzátette: az Erste Bank piaci részesedése a lakossági hitelek területén folyamatosan növekszik, és június végén már elérte a 10,4 százalékot, ami az előző év azonos időszakához képes több mint 2 százalékpontos növekedésnek felel meg. A lakossági hiteleken belül az Erste Bank lakáshitel-állománya az első félév végén 269,5 milliárd forint volt, mellyel 10,7 százalékos piacrészesedést ért el a bank, míg a szabad felhasználású jelzáloghitelek piacán közel 24 százalékos részesedéssel rendelkezett június végén.