Virágzó tavaszi kamatok

Vágólapra másolva!
Vigyen életet megtakarításaiba a HVB Kamatvirágzás Megtakarítással! A virágzó, évi 10 százalékos betétkamat már 100 000 Ft újonnan elhelyezett összeg esetén is biztosított a lekötés első 3 hónapjában.
Vágólapra másolva!

A HVB Bank Kamatvirágzás Megtakarítása a tavasz beköszöntével virágzó, piaci szint feletti kamatot kínál az újonnan befektetett összegek esetén, a lekötött betéti részre. A befektetés lényege, hogy egyik fele lekötött betétben, a másik a HVB Lépéselőny Befektetési Alapban kerül elhelyezésre. Ez az alternatív befektetési forma nem kíván nagyobb kockázatot és alapvetően rövid távú megtakarításokban gondolkodik a rugalmasság megőrzésével.

A HVB Kamatvirágzás Megtakarításban a befektetett összeg egyik fele három hónapos, automatikusan megújuló lekötött betétbe kerül, melynek kamata az első három hónapos periódusban összeghatártól függetlenül évi 10 százalék. A megtakarítás másik fele a HVB Lépéselőny Befektetési Alapba kerül elhelyezésre, ahol mérsékelt kockázatú befektetések biztosítják a versenyképes hozamot. A HVB Kamatvirágzás Megtakarítás tehát a lekötött betét és a befektetési alap optimális kombinációjával kínál kiemelkedő betéti kamatot a kockázat minimalizálása mellett. A HVB Kamatvirágzás Megtakarítás kiváló lehetőség mindazoknak, akik magasabb kamatok reményében most kezdenek ismerkedni az értékpapírpiaccal, ugyanakkor nem kívánnak kockázatot vállalni, illetve váratlan kiadások esetén szeretnének azonnal hozzáférni megtakarításaikhoz.

A HVB Kamatvirágzás Megtakarításba való befektetéshez szükség van egy HVB Banknál vezetett bankszámlára és értékpapírszámlára, mely bármely bankfiókban megnyitható. Ezt követően egy keretszerződés aláírására kerül sor, majd a minimális megtakarítási összeg befizetése szükséges, amely mindössze 100.000 Ft. Ezután a pénz kiemelkedően kamatozik majd, amihez Ön bármikor hozzáférhet vagy további megtakarításokkal bővítheti.

Az ajánlat 2006. április 3-tól visszavonásig, az első 3 hónapos kamatperiódusra, az újonnan elhelyezett összegekre érvényes, azt követően az adott összegsáv normál betéti kamata vonatkozik a betéti összegre.

(Hirdetés)

További információ