Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

[origo] klikkbank telebank

Telefonos ügyfélszolgálatunk a nap 24 órájában, a hét bármely napján elérhető a 06 40 44 22 00 helyi tarifával hívható telefonszámon. A telebank külföldről hívható telefonszáma: +36 1 298-0298.

A hívásokat szakképzett bankárok fogadják, akik készséggel állnak rendelkezésére, hogy még a legbonyolultabb pénzügyi műveleteket is gyorsan, kényelmesen és biztonságosan intézhesse egyenesen otthona kényelméből vagy irodájából. Telefonkészüléke billentyűinek segítségével válassza ki az Önnek megfelelő szolgáltatást, vagy kérje munkatársunkat a 0-s gomb lenyomásával. Az [origo] klikkbank telebank menütérképe itt megtekinthető.

A klikkbank telebank használati útmutatója itt megtekinthető.

[origo] klikkbank online ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálatunk e-mailben érkező kérdéseikre is készséggel válaszol. Írjon az [email protected] e-mail címre és munkatársaink legfeljebb 48 órán belül válaszolnak kérdéseire.

Lehetősége van az interneten közvetlenül az [origo] klikkbankba belépve is kapcsolatba lépni munkatársainkkal. A számlájához történő belépést követően, a saját banki oldalairól is felteheti kérdéseit az Üzenet küldése az ügyfélszolgálatnak menüpontban.

Az [origo] klikkbank oldalak tartalmával kapcsolatos kérdéseit itt teheti fel.

[origo] klikkbank ügyfélszolgálat

Észrevételeivel és kérdéseivel levélben is fordulhat az [origo] klikkbank ügyfélszolgálatához az alábbi postacímen.
[origo] klikkbank ügyfélszolgálat
Budapest 1933