Biztonságosan, gyorsan, kényelmesen

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!



Az [origo] klikkbank banki és technikai hátterét egy, a magyarországi piacon jelentős tapasztalattal rendelkező, meghatározó szerepet játszó bank nyújtja.

A bank fejlett technikai háttere, kimagasló biztonsági rendszere a biztosíték arra, hogy mind az Ön adatai, mind pedig az Ön pénze tökéletes biztonságban van az [origo] klikkbank-ban. A rendszer működésének alapja, hogy a bank SMS-ben egyedi kódot küld a felhasználó számára - az általa kért mobiltelefonszámra. Minden tranzakció csak abban az esetben hajtható végre, ha Ön mint felhasználó megadja az internetes felületen az SMS-ben kapott kódot.

[origo] klikkbank SMS Kártyaőr és [origo] klikkbank TeleBank őr szolgáltatásunk is az Ön biztonságát szolgálja a bankkártya-használat és a TeleBankos ügyintézés során.



Az [origo] klikkbank használatával rengeteg időt takaríthat meg. Nincs többé bankba rohangálás, órákig tartó sorban állás, időigényes papírmunka. Csak pár klikkelés, és az [origo] klikkbank szolgáltatásai - bankszámlaműveletek, hiteligénylés, betétlekötés, adatmódosítás stb. - máris elérhetőek. Nincs záróra és szünnap sem, így Ön az interneten keresztül bármikor pillanatok alatt elintézheti pénzügyeit.



Az [origo] klikkbank használata kényelmes, mert Ön akár otthonról, akár munkahelyéről, vagy akár a világ másik feléről is elintézheti bankügyeit - a nap 24 órájában. Nem szükséges az ügyintézéshez minden alkalommal befáradnia a bankfiókba, akár hiteligénylését is elindíthatja otthonról.