Kamatot csökkent a Lakáskassza

Vágólapra másolva!
Július 1-jétől az eddigieknél kedvezőbb feltételekkel juthatnak hitelhez a megtakarítási idő alatt a Lakáskassza ügyfelei, ugyanis ettől az időponttól az Áthidaló Kölcsönt, már 12,5%-os éves kamattal vehető fel. Ez a korábbi 14,9%-os kamatszinthez képes 2,4%-os  csökkentést jelent.
Vágólapra másolva!

Azok a lakástakarék-szerződéssel rendelkezők vehetik igénybe a Lakáskassza Áthidaló Kölcsönét, akik már legalább két éve folyamatosan előtakarékoskodnak, és számlaegyenlegük ez idő alatt elérte a szerződéses összeg 25%-át. A felvehető összeg maximuma a szerződéses összeg. Az igénylőknek változatlanul nem kell kezelési költséget fizetniük, csupán az egyszeri, 1,5 százalékot jelentő hitelbírálati díjat kell megfizetniük.

A Lakáskassza 1999 júniusától 2002. június végéig 2 850 db áthidaló kölcsönt folyósított mintegy 2,81 Mrd Ft értékben. Az igénybevevők több mint fele - mintegy 61 százaléka - lakásvásárlásra, 19 százalékuk építésre fordította a felvett összeget. Igen jelentős volt azok köre is, akik lakásuk felújítására kérték az Áthidaló Kölcsönt, arányuk 17 százalékot tett ki. Korábban felvett, magasabb kamatozású banki lakáskölcsön kiváltását mindössze az igénylők 3 százaléka választotta.

(Üzleti Negyed)

Korábban.

A Lakáskassza átveszi az Otthon ügyfeleit
(2002. június 25.)

Ajánlat:

Lakáskassza

Nem hiányzik a könyvtárából?

E-business - Stratégia vállalati felsővezetőknek