Budapesti Nap néven új lap indul októberben

Vágólapra másolva!
A Világgazdaság értesülése szerint október elején Budapesti Nap néven új napilap kerül forgalomba. A lap a Budapesti Piac című ingyenes hirdetési újság utódja, várhatóan 40 oldalas terjedelemben jelenik meg, és az ára 100 forint alatt marad.
Vágólapra másolva!

Az országos terjesztésű napilapban bel- és külpolitikai, üzleti, bulvár és kultúra rovat is lesz, sőt külön mellékleteket is tartalmaz majd. Hegedűs István, a Budapesti Piac Rt. elnök-vezérigazgatója a Világgazdaság értesüléseit nem erősítette meg, még a lap nevét illetően sem, azonban elmondta, hogy politikailag függetlennek szánják az újságot, amely leginkább a Budapesti Piac részeként jelenleg is megjelenő Budapesti Újság üzleti stílusához hasonlít majd.

A Budapesti Nap elsősorban a fővárosi lakosok lapja kíván lenni - mondta az elnök-vezérigazgató, és a lap megismertetéséhez hamarosan erőteljes reklámkampány is indul. A jövendőbeli előfizetőket pedig különböző ajándékokkal próbálják elcsábítani. A kiadó tervei szerint pár éven belül több százezres példányszámot szeretnének elérni - írja a Világgazdaság.

(Üzleti Negyed)